Kauppakeskus Entresse

Espoon keskuksessa sijaitseva kauppakeskus Entresse toteutti sponsoritunnistekampanjan elo-syyskuun vaihteessa Discovery Finlandin kanavilla TV5, Kutonen ja Frii.

 

Entressen tavoitteena oli kasvattaa kauppakeskuksen tunnettuutta niin kuluttaja-asiakkaiden kuin vuokraamisesta kiinnostuneiden yritysasiakkaiden keskuudessa. Lisäksi Entresse tavoitteli lisää kävijöitä nettisivuilleen.

Mitä tehtiin

Entressen kauppakeskuspäällikkö kuvaili kauppakeskusta paikkana, jossa on helppo ja nopea asioida – kuin lähikaupassa kävisi. Tämän ajatuksen pohjalta rakennettiin konsepti, joka esittelee tämän miellyttävän ja kompaktin tilan houkuttelevasti niin ostospaikkana kuin potentiaalisena liikkeen sijaintina.

 

Ratkaisuksi ideoitiin drone-kameralla kuvattu 10 sekunnin ohjelmayhteistyötunniste, joka toteutettiin yhteistyössä VisualWorks –tuotantoyhtiön kanssa aina kuvamateriaalista logon animointiin. Tunniste esittelee kauppakeskuksen edut: Entresse on ruuhkaton, siisti, sopivan kokoinen ja tarjoaa hyvät parkkimahdollisuudet sekä kaikki oleelliset palvelut. Tunnisteen sisältöä rytmitti lyhyt spiikki, ja loppuun sijoitettu www-osoite ohjasi Entressen nettisivuille. Entressen sijaintia ei mainittu, jotta katsoja provosoituisi etsimään lisätietoja netistä.

 

Tulokset

Kampanjan päätteeksi toteutetussa huomioarvotutkimuksessa kampanja sai kauttaaltaan positiiviset arviot. Tunniste huomattiin, siitä pidettiin ja sen koettiin esittelevän kauppakeskusta laadukkaalla tavalla. Myös mainonnan lisäämä kiinnostus kasvoi lähes 50 % tunnisteen nähneiden vastaajien keskuudessa. Lisäksi Entresse sai kolmanneksi eniten top-of-mind mainintoja kartoitettaessa kauppakeskusten mainonnan spontaania muistamista.

 

Entressen nettisivujen kävijämäärä lähes kolminkertaistui kampanja-aikana. Huippu kohdentui TV5:llä esitetyn Django Unchained -elokuvan ensi-esitykseen: päivän aikana kävijämäärä kasvoi yli 700 % edellisviikosta.

 

”Nettisivujen kävijämäärät ja eri reittejä pitkin tullut palaute kertovat, että tv-tunnisteemme huomattiin ja että se herätti kiinnostusta. Tunniste sai ihmiset myös toimimaan ja käymään nettisivuillamme hakemassa lisätietoja. Tavoitteemme tietoisuuden lisäämisestä saavutettiin siis kirkkaasti. Kampanjan toteutus oli kustannustehokas ja olemme myös tyytyväisiä Discovery Finlandin ehdotukseen tehdä tunniste kopterilla. Tämä oli uudenlainen tapa esitellä kauppakeskusta”, toteaa Entressen kauppakeskuspäällikkö Hannis Raitanen.

 

Yritys

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut HBO Max ja discovery+. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Meclu Business Baana, 2 krs.
 
Vaihde: +358 20 787 0850
Y-tunnus: 1776464-8