Stadium

Acceleration Nordic toteutti Stadiumille myynnin mallinnuksen, jossa tarkasteltiin kolmen vuoden aikaväliä 2019–2022. Tavoitteena oli tunnistaa Stadiumin markkina-ajureita sekä niiden vaikutuksia, laskea markkinointitoimenpiteiden tuottama ROI (Return on Investment) sekä rakentaa suosituksia tulevaisuuden markkinointistrategiaan.

 

Mallinnuksessa huomioitiin erilaiset sisäiset (markkinointitoimenpiteet, kampanjat, brändin arvo) ja ulkoiset (kilpailijoiden toimenpiteet, covid, sää) tekijät, joilla oli vaikutusta myynteihin.

Media merkittävä myynnin ajuri - tv-mainonta selvästi tehokkainta

Mallinnuksen tuloksissa todettiin median tuottavan 15 % kaikista myynneistä, joista puolestaan 30 % on tv-mainonnan ansiota. Muihin medioihin verrattuna tv on selvästi tehokkain: kun tv-mainonnan indeksi on 100, toiseksi korkein media indeksoi tasolle 61. Parhaaseen lopputulokseen päästään hajauttamalla investointeja useamman tv-talon kesken, ja sisällyttämällä WBD tv-kanavamixiin ROI on 9,2% korkeampi.

 

Tutkimustuloksista voidaan todeta, että mediamarkkinointi toimii Suomessa ylipäätään ja tv on tehokkain media, jonka panostuksia on syytä jopa kasvattaa.

 

”Media ja erityisesti tv-mainonta on erittäin tärkeä myynnin ja tuloksen ajuri Stadiumille ja Stadium Outletille Suomessa, sekä kivijalkaliikkeissä että verkkokaupassa. Warner Bros. Discovery on meille tärkeä mediakumppani, joka varmistaa kasvun jatkumisen myös tulevaisuudessa ja auttaa jatkamaan Stadium-brändin rakentamista.”

 

- Stadiumin markkinointijohtaja Lars Rosén

Lähde:

 

Acceleration Nordic

 

 

Yritys

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut HBO Max ja discovery+. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Meclu Business Baana, 2 krs.
 
Vaihde: +358 20 787 0850
Y-tunnus: 1776464-8