Discovery Networks Finland käyttöehdot

YLEISTÄ

Tämä sivu yhdessä siinä mainittujen asiakirjojen kanssa määrittää käyttöehdot (“käyttöehdot”), joita noudattamalla voit käyttää verkkosivustoa www.discoverynetworks.fi ("verkkosivusto”). Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin aloitat verkkosivuston käytön. Käyttämällä verkkosivustoa vahvistat hyväksyväsi nämä käyttöehdot ja suostuvasi noudattamaan niitä. Jos et hyväksy käyttöehtoja, älä käytä verkkosivustoa.

Voimme muuttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa tekemällä muutoksia tähän sivuun. Tarkista tämä sivu aika ajoin, jotta saat tietää tekemistämme muutoksista, sillä ne ovat sinulle laillisesti sitovia. Jotkin muualla verkkosivustolla julkaistut määräykset tai huomautukset voivat korvata näissä käyttöehdoissa olevat määräykset.

www.discoverynetworks.fi on Discovery Networks Finland Oy:n (“me”) operoima sivusto. Yrityksemme on rekisteröity Suomessa yhteisötunnuksella 1776464-8, ja virallinen osoitteemme on Mechelininkatu 1a, Helsinki, 00180, Suomi.

VERKKOSIVUSTON KÄYTTÖOIKEUS

Pääsy verkkosivustolle sallitaan väliaikaisella tavalla, ja pidätämme oikeuden perua tai muuttaa verkkosivustolla tarjoamaamme palvelua ilman erillistä ilmoitusta. Meille ei synny mitään velvoitteita siitä, jos verkkosivustolle pääsy on estynyt tietyllä hetkellä tai tietyn pituiseksi ajaksi. 

Kun käytät verkkosivustoa, sinun on noudatettava näitä käyttöehtoja ja erityisesti jäljempänä olevan Hyväksyttävä käyttö -osion ehtoja. Olet vastuussa kaikista välttämättömistä järjestelyistä, jotka teet voidaksesi käyttää verkkosivustoa. Olet myös vastuussa siitä, että kaikki oman internetyhteytesi kautta verkkosivustolle hakeutuvat henkilöt ovat tietoisia näistä käyttöehdoista ja noudattavat niitä.

Pidätämme oikeuden poistaa verkkosivustolta mitä tahansa sisältöä (kuten alla määritetään) sekä perua tai muokata verkkosivustoa ilman erillistä ilmoitusta. Saatamme myös rajoittaa pääsyäsi joihinkin verkkosivuston osiin. Meille ei synny mitään velvoitteita siitä, jos verkkosivustolle pääsy on estynyt tietyllä hetkellä tai tietyn pituiseksi ajaksi.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Olemme verkkosivuston ja sillä julkaistujen sekä sen sisältämien materiaalien (”sisältö”) kaikkien immateriaalioikeuksien omistaja tai lisenssinhaltija. Niitä suojaavat sekä tekijänoikeuslait että sopimukset ympäri maailmaa. Kaikki oikeudet pidätetään.

Ellemme sitä salli, et saa muokata verkkosivustolta saamiasi materiaaleja millään tavalla.

Meidän asemamme (ja tunnistettujen avustajien asema) verkkosivuston sisällön laatijoina on aina tuotava esiin.

Sinulla ei ole oikeutta käyttää mitään verkkosivustolla olevaa sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa joko meiltä tai lisenssinantajiltamme, eikä rikkoen alla olevan Hyväksyttävä käyttö -osion ehtoja.

Jos tulostat, kopioit tai lataat jonkin osan tästä verkkosivustosta tavalla, joka rikkoo käyttöehtoja, oikeutesi käyttää verkkosivustoa päättyy välittömästi ja sinun tulee valintamme mukaan palauttaa tai tuhota kaikki tekemäsi materiaali. Sinua voidaan pitää vastuullisena menetyksistä, jotka aiheutuvat meille tai toiselle osapuolelle materiaalimme luvattomasta käytöstä.

HYVÄKSYTTÄVÄ KÄYTTÖ

Alla olevat lausekkeet määrittävät sinun ja meidän väliset ehdot, joita noudattaen voit käyttää verkkosivustolla ja joita sovelletaan verkkosivuston kaikkiin käyttäjiin. 

Verkkosivuston käyttösi tarkoittaa sitä, että hyväksyt kaikki käyttöehdot, mukaan lukien seuraavat Hyväksyttävän käytön ehdot.

VOIT KÄYTTÄÄ VERKKOSIVUSTOA AINOASTAAN LAILLISIIN TARKOITUKSIIN

Et saa käyttää verkkosivustoa tai sisältöä

• millään tavalla, joka poikkeaa tarkoituksista, joita varten käyttö sallittiin

• millään tavalla, joka rikkoo jotakin soveltuvaa paikallista, kansallista tai kansainvälistä lakia tai säädöstä

• millään tavalla, joka on laiton tai petollinen, tai jolla on laiton tai petollinen tarkoitus tai seuraus

• tietoisesti välittää mitään tietoa, lähettää tai ladata viruksia, troijalaisia, matoja, aikapommeja, näppäintallentimia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia tai muita haitallisia ohjelmia sisältävää materiaalia tai vastaavanlaista koodia, joka on suunniteltu vaikuttamaan haitallisesti tietokoneen ohjelmistoon tai laitteistoon.

Hyväksyt myös

• olevasi käyttämättä verkkosivuston sisältöä muuhun kuin niihin tarkoituksiin, joihin käyttöoikeus myönnettiin

• olevasi tuottamatta uudelleen, monistamatta, kopioimatta ja jälleenmyymättä mitään verkkosivuston tai sisällön osia näiden käyttöehtojen vastaisesti

• olevasi käyttämättä ilman lupaa, häiritsemättä, vahingoittamatta ja keskeyttämättä:

o mitään verkkosivuston tai sisällön osaa

o mitään laitetta tai verkkoa, jolle verkkosivusto tai sisältö on tallennettu

o mitään verkkosivuston tai sisällön pyörittämiseen tarvittavaa ohjelmistoa; tai

o mitään kolmannen osapuolen omistamaa tai käyttämää laitetta tai verkkoa tai ohjelmistoa.

Päätämme oman harkintamme mukaan, onko näitä käyttöehtoja rikottu verkkosivuston ja sisällön käyttösi kautta. Näiden käyttöehtojen rikkeen ilmetessä voimme ryhtyä sopiviksi katsomiimme toimenpiteisiin.

LUOTTO JULKAISTUIHIN TIETOIHIN

Verkkosivuston sisällön käyttö on täysin omalla vastuullasi, emmekä me ole siitä vastuussa. Sen paikkansapitävyydellä ei ole antamiamme takuita, vakuuksia tai ehtoja. Mikä tahansa sisältö verkkosivustolla saattaa milloin tahansa olla vanhentunutta, emmekä ole velvollisia päivittämään tällaista materiaalia.

VASTUUMME

Lain sallimissa rajoissa me ja muut yhtiökonsernimme jäsenet nimenomaisesti suljemme pois kaikki vastuut, jotka koskevat suoraa, epäsuoraa tai seuraamuksellista menetystä tai vahinkoa, joka käyttäjälle aiheutuu verkkosivuston käytöstä tai liittyen sen käyttöön, käyttökyvyttömyyteen, tai käytön seuraamuksiin ja siihen linkittyneihin verkkosivuihin sekä kaikista siihen liittyvistä aineistoista. 

TIETOA SINUSTA JA KÄYNNEISTÄSI VERKKOSIVUSTOLLA

Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme ehtojen mukaisesti.

VIRUKSET, HAKKEROINTI JA MUUT RIKKOMUKSET

Et saa väärinkäyttää verkkosivustoa altistamalla sitä viruksille, troijalaisille, madoille, ehdollisille pommeille tai muulle pahatahtoiselle tai teknologisesti vahingolliselle materiaalille. Et saa yrittää hankkia luvatonta pääsyä verkkosivustolle, palvelimelle, jolle verkkosivusto on tallennettu; tai millekään muulle verkkosivustoon liittyvälle palvelimelle, tietokoneelle tai tietokantaan. Et saa suorittaa verkkosivustolle palvelunestohyökkäystä tai jaettua palvelunestohyökkäystä.

Emme ole vastuussa mistään tietokonelaitteistollesi, ohjelmillesi, tiedoillesi tai millekään muulle omistamallesi materiaalille aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat palvelunestohyökkäyksistä, viruksista tai muista teknologisesti haitallisista materiaaleista, jotka saat verkkosivuston käytöstä tai kun lataat siellä tai jollakin sille linkitetyllä sivustolla julkaistua materiaalia.

LINKIT VERKKOSIVUSTOLLEMME

Hyväksymme linkit verkkosivustollemme. Voit luoda hypertekstilinkin verkkosivustolle, mukaan lukien syvälinkit verkkosivuston asiaankuuluviin sivuihin, edellyttäen että:

• annat meille kirjallisen ennakkoilmoituksen tällaisesta linkistä

• et poista tai hämärrä mitään mainoksia, tekijänoikeusilmoituksia tai muita verkkosivustolla olevia ilmoituksia

• linkki ei merkitse tai vihjaa mitään sivusi sponsorointia tai hyväksyntää verkkosivuston toimesta; ja

• lopetat välittömästi linkittämisen verkkosivustolle meidän kirjallisesta huomautuksestamme.

Et saa kehystää verkkosivuston sisältöä tai sisällyttää johonkin muuhun verkkosivustoon tai palveluun immateriaaliomaisuuttamme tai sen lisenssinantajia tai muuta verkkosivustolla olevaa.

LINKIT VERKKOSIVUSTOLTA

Siinä tapauksessa, että verkkosivustolla on linkkejä muille sivustoille ja kolmansien osapuolten resursseihin, nämä linkit ovat vain tiedoksesi. Emme hallitse kyseisten sivustojen tai resurssien sisältöä emmekä ota vastuuta niistä tai mistään niiden käytöstä aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.

LAINKÄYTTÖALUE JA SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ

Suomen tuomioistuimella on yksinomainen tuomiovalta, joka koskee vierailua verkkosivustolla tai siihen liittyen.

Käyttöehtoihin ja kaikkiin kiistoihin tai vaatimuksiin, jotka johtuvat niistä tai niiden aihepiiristä tai muodostuksesta tai liittyvät niihin (mukaan lukien muut kuin sopimukseen liittyvät kiistat tai vaatimukset), sovelletaan Suomen lainsäädäntöä ja tulkitaan sen mukaisesti.

HUOLENAIHEESI

Jos sinulla on kysyttävää verkkosivuston sisällöstä tai uskot, että immateriaalioikeutesi on rikottu, ota yhteyttä tiedotus@discovery.com. Teemme parhaamme vastataksemme ja/tai ryhdymme toimiin tällaisen sisällön tai rikemateriaalin suhteen kohtuullisen ajan kuluessa.

 

Our Terms and Conditions in English

Yritys

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelut HBO Max ja discovery+. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Meclu Business Baana, 2 krs.
 
Vaihde: +358 20 787 0850
Y-tunnus: 1776464-8