Kanavat

Kanavapaikalla 7 näkyvä, katsojalle maksuton TV5 on raikas, monipuolinen ja helposti lähestyttävä viihdekanava, joka tarjoaa ohjelmaa vuorokauden ympäri. TV5:n katsoja on utelias edelläkävijä, joka haluaa tietää mistä juuri nyt puhutaan, mutta samalla rentoutua laadukkaiden sisältöjen parissa. Häneen vetoavat koukuttavat tarinat niin kuvitteellisesta ympäristöstä kuin oikeasta, aidosta elämästä.

 

TV5:n ohjelmiston keskiössä ovat kotimaiset viihdeohjelmat ja realitysarjat sekä laaja elokuvatarjonta, jossa panostetaan vahvasti ensi-iltaelokuviin. Lisäksi TV5:lla viihdytään muun muassa seikkailurealityn, naispainotteisen tosi-tv:n, rikosohjelmien, mielenkiintoisten dokumenttien sekä urheilun parissa. TV5:n katsojaprofiili on vahva, ja kanava tavoittaa hyvin myös lapsiperheet.

 

TV5 näkyy ilmaiseksi maanpäällisen digi-tv -verkon C-kanavanipussa, ja sen näkyvyysalue kattaa noin 96% Suomen väestöstä. TV5 aloitti lähetykset 10.9.2008.

 

Kanavapaikalla 10 näkyvä, katsojalle maksuton Kutonen on kasvussa oleva kanava, joka tarjoaa elämyksellisiä sisältöjä ajassa kiinni oleville katsojille – erityisesti miehille.

 

Kutosen ohjelmisto painottuu viihteellisiin autoilu-, moottori- ja seikkailuohjelmiin, laatudokumentteihin, tieteeseen, historiaan sekä elokuviin. Lisäksi ohjelmisto tarjoaa katsojille kiinnostavia realitysarjoja. Erottuvat sisällöt takaavat, että Kutonen on ainoa oikea miesten kanava.

 

Kutonen näkyy ilmaiseksi maanpäällisen digi-tv -verkon C-kanavanipussa, ja sen näkyvyysalue kattaa noin 96% Suomen väestöstä. Kutonen aloitti lähetykset 1.9.2012.

 

Kanavapaikalla 15 näkyvä, katsojalle maksuton Frii on aktiivisille ja aikaansa seuraaville naisille suunnattu kanava. Friin ydinkohderyhmä ovat 25-54-vuotiaat naiskatsojat, jotka elävät aikataulutettua elämää täynnä vaatimuksia. Frii tarjoaa heille viihdyttävän tauon arjesta kiireisen elämän keskellä.

 

Friin sisällöt ovat helposti lähestyttäviä ja ennakkoluulottomia. Ne koukuttavat ja avaavat katsojalle ikkunan uusiin maailmoihin. Illat vietetään tutustumalla mm. intohimorikoksiin ja kadonneiden ihmisten kohtaloihin. Sarjojen lisäksi kanavalla esitetään rakastettuja Hollywood-elokuvia.

 

Frii näkyy ilmaiseksi maanpäällisen digi-tv -verkon C-kanavanipussa, ja sen näkyvyysalue kattaa noin 96% Suomen väestöstä. Frii aloitti lähetykset 1.4.2015.

 

Kanavapaikalla 11 näkyvä, maksuton TLC on värikäs viihdekanava 15-34 -vuotiaille nuorille naisille, joiden maailma on täynnä mahdollisuuksia. TLC:llä pidetään hauskaa ja yllätytään puheenaiheista, jotka jaetaan ystävien kesken.

 

Ystävät ovat TLC-naisen perhe, jonka kanssa nautitaan elämästä ja unelmoidaan tulevasta. TLC:n ohjelmisto tarjoaa energistä ja positiivista viihdettä, joka koskettaa ja johon on helppo samaistua. Ohjelmien aihepiirit vaihtelevat yllättävistä tositarinoista häähaaveiluun, herkutteluun ja muotiin.

 

TLC näkyy ilmaiseksi maanpäällisen digi-tv -verkon C-kanavanipussa, ja sen näkyvyysalue kattaa noin 96% Suomen väestöstä. TLC aloitti lähetykset 1.12.2016.

 

Lisätietoa kanaviemme näkyvyysalueista osoitteessa www.digitv.fi ja kaapelijakelusta paikalliselta kaapelioperaattorilta.

 

Contact Us

Yritys

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) on globaali media- ja viihdeyhtiö, jonka kanaviin Suomessa kuuluvat vapaasti katsottavat tv-kanavat TV5, Kutonen, Frii ja TLC ja suoratoistopalvelu Max. Yhtiöllä on lisäksi Suomessa maksukanavat Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Investigation Discovery, Travel Channel ja Food Channel sekä urheilukanavat Eurosport 1 ja Eurosport 2.

 

Yhteystiedot

Warner Bros. Discovery
Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki
Meclu Business Baana, 2 krs.
 
Vaihde: +358 20 787 0850
Y-tunnus: 1776464-8